Cloud Provider of the Year o Όμιλος EPSILON NET στα Cloud Awards 2024!

Όμιλος κατέκτησε συνολικά 21 βραβεία, αριθμό-ρεκόρ στα 4 χρόνια του θεσμού!


O Όμιλος EPSILON NET, ο μεγαλύτερος Όμιλος Πληροφορικής στην Ελλάδα και Ηγέτης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων, διέπρεψε στα φετινά «CLOUD Computing Awards 2024», αποσπώντας 21 βραβεία, ως αναγνώριση του υψηλού τεχνολογικού επιπέδου και της δέσμευσής του για αριστεία και συνεχή ανάπτυξη στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού.

Μεταξύ των βραβείων που έλαβε, περιλαμβάνεται και η κορυφαία διάκριση της απονομής με τίτλο «CLOUD Provider of the Year 2024».



Για 4η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος απέσπασε συνολικά 9 GOLD, 8 SILVER και 3 BRONZE βραβεία για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρει, καθώς και την επιτυχή υλοποίηση εξειδικευμένων και πολύπλοκων cloud έργων πληροφορικής σε σύγχρονες επιχειρήσεις.

Πέραν της κορυφαίας διάκρισης του θεσμού, οι σημαντικότερες από τις βραβεύσεις που απονεμήθηκαν στον Όμιλο ήταν:

Χρυσές διακρίσεις

  • Στην κατηγορία «ERP» για την υλοποίηση της λύσης Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations από την Data Communication στην KALLAS INCORPORATION S.A.
  • Στις κατηγορίες «SaaS Product for Supply Chain» & «Transport & Logistics» για την λύση PYLON SCM Hybrid της Epsilon SingularLogic, που φέρνει το μέλλον της Διαχείρισης Μεταφορών αποτελώντας μια ολοκληρωμένη λύση για Routing, Dispatching και POD.
  • Στην κατηγορία «SaaS Product for HRΜ» για την καινοτόμο λύση της Epsilon HR, Epsilon Smart Ergani Advanced, που αλλάζει τα δεδομένα στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας. Πρόκειται για τη μόνη λύση της αγοράς, που συνδέει υπάλληλο, εργοδότη και λογιστή αυτόματα, διασφαλίζοντας την ορθή εφαρμογή του μέτρου.
  • Στην κατηγορία «SaaS Product for CRM» για την εξειδικευμένη λύση της Data Communication, για τις ανάγκες του κλάδου Τριτοβάθμιας Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Academy 365 Accelerator, που απλοποιεί τη διαχείριση δυνητικών σπουδαστών και απογειώνει το student experience.
  • Στην κατηγορία «Banking & Insurance» για την πρωτοποριακή cloud λύση Epsilon Pay, που ανέπτυξε ο Όμιλος EPSILON NET στα πλαίσια της στρατηγικής του συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα, για τη διαχείριση και λογιστικοποιήση των εισπράξεων και πληρωμών των επιχειρήσεων, γρήγορα και εύκολα μέσα από το ERP τους.
  • Στην κατηγορία «Agriculture» για την καθετοποιημένη λύση Epsilon Smart AGRO, μια ολοκληρωμένη ψηφιακή cloud λύση που σχεδιάστηκε ειδικά για τους αγρότες, προσφέροντας τους ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο εργαλείο για τη διαχείριση της επιχείρησής τους.
  • Στην κατηγορία «Retail & E-Commerce» για την πρωτοποριακή πλατφόρμα λιανικής πώλησης, Epsilon Smart RETAIL, που προσφέρει στους λιανοπωλητές τη δυνατότητα να ενοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους, δημιουργώντας μια ενιαία εμπειρία για τους πελάτες τους.
  • Στην κατηγορία «Tourism & Hospitality» για τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η Epsilon Hospitality μεταφέροντας τα ξενοδοχεία και καταλύματα που τις επιλέγουν στο Μέλλον.

Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν πως ο Όμιλος EPSILON NET παρακολουθεί και αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει σήμερα σε περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις, οργανισμούς και ελεύθερους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται, λύσεις και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις ψηφιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, στηρίζοντας την ανάπτυξη και διασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους συνέχεια.

Ο Ανδρεάς Γρίμπελας, General Manager της Epsilon SingularLogic, Chief Technology Officer (CTO) και μέλος ΔΣ του Ομίλου EPSILON NET, μετά την παραλαβή του κορυφαίου βραβείου Cloud Provider of the Year, δήλωσε: «Η κατάκτηση του βραβείου Cloud Provider of the Year είναι πολλά περισσότερα από μια διάκριση. Είναι η απόδειξη ότι η προσήλωσή μας στην αριστεία και η συνεχής προσπάθειά μας για τη δημιουργία All in One καινοτόμων λύσεων ανταμείβονται. Σε αυτήν την εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης, ο Όμιλός μας δεσμεύεται να προηγείται των εξελίξεων, δημιουργώντας λύσεις, που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά τις ξεπερνούν. Αυτό το βραβείο ανήκει σε κάθε μέλος της ομάδας των 1500 στελεχών μας. Είναι η επιβράβευση της αφοσίωσής τους και του πάθους τους για καινοτομία. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον του επιχειρηματικού λογισμικού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς».

Δείτε επίσης

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα από την EPSILON NET με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Βασικά Οικονομικά Μεγέθη 1ου Τριμήνου 2024

EPSILON NET: Βασικά Οικονομικά Μεγέθη 1ου Τριμήνου 2024

Διαβάστε περισσότερα