Μεγάλος διαγωνισμός Υποτροφιών αποκλειστικά για τους ενεργούς χρήστες του e-forologia και του TaxHeaven

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

TaxHeaven και e-forologia διοργανώνουν προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με τίτλο: Υποτροφίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων”. Η εν λόγω προωθητική ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου EPSILON NET.

Ειδικότερα θα χορηγηθούν τέσσερις (4) υποτροφίες (εφεξής «Δώρα») για τέσσερις (4) νικητές και συγκεκριμένα: 1) μία (1) υποτροφία δωρεάν φοίτησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc in Business Information Systems» του Epsilon College σε συνεργασία με το University of Northampton, διάρκειας δεκαοκτώ (18) μηνών και 2) τρείς (3) υποτροφίες δωρεάν φοίτησης στο επαγγελματικό Φορολογικό και Λογιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «FINANCIAL ACCOUNTING» της Epsilon Training σε συνεργασία με το Εργαστήριο εκπαίδευσης και εφαρμογών λογιστικής και τον Καθηγητή Νικόλαο Ηρειώτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διάρκειας ογδόντα (80) ωρών.

Οι υποτροφίες θα ανακοινωθούν τηλεφωνικώς στους νικητές του διαγωνισμο και θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook & LinkedIn) του Ομίλου EPSILON NET. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά πενήντα εννέα (59) ημέρες.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων συμμετοχής (εφεξής οι «Αναλυτικοί Όροι»), είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό και της διαδικασίας ανάδειξης των νικητών. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν μονομερώς τους παρόντες όρους, κατά την απόλυτη κρίση τους και να αναβάλλουν, ματαιώνουν, ανακαλούν, παρατείνουν ή να μειώσουν τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Η πραγματοποίηση όλων των ανωτέρω τροποποιήσεων θα γίνεται με σχετική ανάρτηση των νεότερων όρων στις ιστοσελίδες του Ομίλου Epsilon Net, με σχετική ευδιάκριτη επισήμανση και θα ισχύουν αυτοδικαίως από τη δημοσίευσή τους στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, να ειδοποιήσουν τους συμμετέχοντες στην ενέργεια και με άλλους πρόσφορους τρόπους, π.χ. με την αποστολή ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, οι Διοργανωτές δεν θα υπέχουν οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση όσον αφορά στους τυχερούς που θα αναδειχθούν από την εν λόγω κλήρωση και σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται οι Διοργανωτές για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα δώρα του Διαγωνισμού. Επίσης οι Διοργανωτές δεν υπέχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για την χρήση των υποτροφιών ή με αφορμή την χρήση αυτών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία, μετά την παράδοση των υποτροφιών στους νικητές.



1) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

O Διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο διαδίκτυο και στις επίσημες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Ομίλου EPSILON NET (Facebook και LinkedIn) και θα κοινοποιηθεί μέσω ενημερωτικών, προωθητικών Newsletter. Την οργάνωση και διαχείριση των διαδικτυακών εργαλείων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια και γενικότερα το τεχνικό μέρος της παρούσας προωθητικής ενέργειας έχει αναλάβει εξολοκλήρου η εταιρεία EPSILON NET A.E.

1. Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού αρχίζει την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:59 μ.μ. (εφεξής η «Ισχύς του Διαγωνισμού»). Σε περίπτωση, δε, που η παραπάνω Ισχύς του Διαγωνισμού τροποποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο, η σχετική αλλαγή θα ανακοινωθεί από τους Διοργανωτές με σχετική δημοσίευση στις ιστοσελίδες του Ομίλου EPSILON NET, η δε ανακοίνωση θα αναρτηθεί τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν την επιλεγείσα αλλαγή.

2. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι ενεργοί συνδρομητές των ενημερωτικών Ιστοσελίδων e-forologia.gr και taxheaven.gr (που ανήκουν στον Όμιλο EPSILON NET), φυσικά πρόσωπα ή φυσικό πρόσωπο εκ μέρους Νομικού προσώπου, που η ταυτοποίηση του θα γίνει μέσω της εργασιακής του σχέσης. Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από 1/2/2023 - 31/03/2023. Για το «MSc Business Information Systems» προϋπόθεση εγγραφής έχουν όσοι διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ (και σε ειδικές περιπτώσεις απόδειξη πολύχρονης επαγγελματικής εμπειρίας) και δεν είναι φοιτητές ή εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα. Για το «FINANCIAL ACCOUNTING» προϋπόθεση εγγραφής έχουν όσοι διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕK. Οι υποτροφίες θα πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στο 2023.

3. Οι Δηλώσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα πρέπει να καταχωρηθούν στις Επίσημες Ιστοσελίδες του Epsilon College και Epsilon Training αντίστοιχα για τα Εκπαιδευτικά προγράμματα:
α. Δήλωση Συμμετοχής για το MSc Business Information Systems, εδώ

β. Δήλωση Συμμετοχής για το FINANCIAL ACCOUNTING εδώ

4. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα (βάση δεδομένων) που θα τηρεί η EPSILON NET AE.

5. Σε κάθε περίπτωση, οι Διοργανωτές έχουν δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια και κρίση και αφού ζητήσουν από τους συμμετέχοντες τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς εξακρίβωση της ακρίβειας των στοιχείων τους, αποκλεισμού οποιουδήποτε συμμετέχοντος στο Διαγωνισμό.

6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας (τηλεφωνικής ή μέσω e-mail) μέσα σε δέκα (15) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ανάδειξης των νικητών. Οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη τους ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλες υπηρεσίες του Ομίλου. Σε περίπτωση όμως που ο νικητής είναι νομικό πρόσωπο με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του, την οποία και θα αποστέλλει στους Διοργανωτές, θα ορίζουν το φυσικό πρόσωπο που θα λάβει την υποτροφία της παρούσας προωθητικής ενέργειας. Κατ’ εξαίρεση των ανωτέρω, οι νικητές δύνανται σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος να εξουσιοδοτήσουν νομίμως άλλο πρόσωπο για την παραλαβή της υποτροφίας τους με σχετική έγγραφη εξουσιοδότηση, νομίμως θεωρημένη. Η ευθύνη των Διοργανωτών περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων δώρων.

7. Οι Διοργανωτές κατά την απόλυτη ελεύθερη κρίση της έχει τη δυνατότητα να ακυρώνει συμμετοχές σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στο Διαγωνισμό ακόμα και αν έχουν ανακηρυχθεί νικητές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ψευδή ή ελλιπή, αντιβαίνουν σε όρους της παρούσας ή προσβάλλουν την εικόνα της Διοργανώτριας Εταιρείας ή τα χρηστά ήθη, κ.λ.π. ή/και σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

8. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στους Διοργανωτές για την προβολή του Διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω οποιουδήποτε έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου επιλέξουν, ή /και του διαδικτύου (internet). Έτσι οι Διοργανωτές και ο Όμιλος EPSILON NET AE διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, των επιλαχόντων, φωτογραφίες και βίντεο με την εικόνα τους και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικά με το Διαγωνισμό, για διαφημιστικούς σκοπούς. Η συμμετοχή παρέχει αυτομάτως αναφορικά με τα προαναφερόμενα και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων χρήσης της εικόνας, ατελώς, χωρίς καμία οικονομική αξίωση ή απαίτηση των συμμετεχόντων και χωρίς την καταβολή σε αυτούς οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.



2) ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

1. Η συνολική διάρκεια του Διαγωνισμού θα είναι πενήντα εννέα (59) ημέρες (01/02/2023 – 31/03/2023). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 03 Μαρτίου 2023 ώρα 12:00 μ.μ στα γραφεία της EPSILON NET Α.Ε (Ζώνη ΕΜΟ Πυλαία - Θεσσαλονίκης, Πάροδος 17ης Νοεμβρίου, αριθμός 87), από την επιτροπή του Διαγωνισμού, από την οποία θα αναδειχθούν οι νικητές καθώς και οι αντίστοιχοι επιλαχόντες.

Η ανάδειξη των νικητών θα προκύπτει ύστερα από κλήρωση από το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Η EPSILON NET Α.Ε διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τόπου και χρόνου διεξαγωγής των κληρώσεων, με νεότερη ανάρτηση ανακοίνωσης στον δικτυακό της τόπο ή/και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook & LinkedIn).

2. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στις Επίσημες ιστοσελίδες του Ομίλου Epsilon Net, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

3. Μετά την κλήρωση και εντός δέκα (15) εργασίμων ημερών από αυτήν θα επιχειρείται - από υπαλλήλους ή εντεταλμένους προς τούτο συνεργάτες της EPSILON NET AE - επικοινωνία με τους νικητές με την αποστολή ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και τηλεφωνικά, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λπ προσωπικά δεδομένα) για την δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση των δώρων.

Μετά από τρεις (3) ανεπιτυχείς προσπάθειες επικοινωνίας με τους νικητές ή στην περίπτωση που δεν αποδεχθεί κανένας από τους νικητές τις υποτροφίες, η EPSILON NET AE είναι υποχρεωμένη να επικοινωνήσει με τους επιλαχόντες κατ’ αύξοντα αριθμό στο χρονικό διάστημα των δύο (2) επομένων εργάσιμων ημερών. Μετά το πέρας του ανωτέρου χρονικού διαστήματος οι νικητές ή οι επιλαχόντες χάνουν αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμά τους επί των δώρων και δεν έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν άλλο ή οποιοδήποτε αντίτιμο ή αποζημίωση και οι Διοργαωτές απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη, διατηρούν δε το δικαίωμα να προβούν είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων είτε στην διάθεσή τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να συμπεριφέρονται στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

4. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της απόδοσης των δώρων στους νικητές κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση των Διοργανωτών και της EPSILON NET AE παύει να υφίσταται.

5. Επισημαίνεται ότι ο Διαγωνισμός αποτελεί προωθητική ενέργεια με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του Ομίλου EPSILON NET. Ως εκ τούτου ισχύουν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις ως προς τη παροχή μέρους ή του συνόλου των εδώ αναφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, σύμφωνα τους γενικούς και ειδικούς όρους που περιγράφονται στις οικείες συμβάσεις που υπογράφει η επιχείρηση με τους πελάτες της.

Οι Διοργανωτές και η EPSILON NET ΑΕ δεν ευθύνεται σε οποιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων του Προγράμματος.

3) ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των Διοργανωτών και της EPSILON NET AE.



4) ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από τους διοργανωτές και την EPSILON NET AE για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4624/2019 όπως ισχύει, καθώς και για άλλους προωθητικούς σκοπούς δηλαδή για ενέργειες Marketing. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, θα συλλέγονται, θα διατηρούνται σε αρχείο και θα επεξεργάζονται από τους διοργανωτές και την EPSILON NET ΑΕ. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από τους διοργανωτές και την EPSILON NET ΑΕ είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων στα πλαίσια και για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για τη λήψη ενημέρωσης για νέες προωθητικές ενέργειες μέσω τηλεφώνου, email ή SMS από τους Διοργανωτές και την EPSILON NET AE, στα προσωπικά στοιχεία τα οποία έχουν υποβάλλει κατά τη συμμετοχή τους καθώς επίσης παρέχουν τη συγκατάθεσή τους προς την διοργανώτρια εταιρεία EPSILON NET AE να χρησιμοποιεί η ίδια και να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της, την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα και την προώθηση από απόσταση προϊόντων ή υπηρεσιών δικών της ή τρίτων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του κατά το άρθρο 21 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) της Διοργανώτριας EPSILON NET ΑΕ, info@epsilonnet.gr.

2. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Αναλυτικών Όρων θα επιλύεται καταρχήν από τριμελή επιτροπή της αποκλειστικής επιλογής των Διοργανωτών. Η κρίση της Επιτροπής στις περιπτώσεις αυτές είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.

Θεσσαλονίκη, 31/01/2023

Δείτε επίσης

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Η Rainbow Waters LIVE στην cloud έκδοση του Microsoft Dynamics 365 Business Central InnovEra από την Data Communication!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Epsilon Digital - Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης | Περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται καθημερινά για την Ηλεκτρονική τους Τιμολόγηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου!

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή Διάκριση στα Education Leaders Awards 2024

Epsilon Training: 9η Συνεχόμενη Βράβευση με Διπλή...

Διαβάστε περισσότερα